• Breiclubje

  dinsdag 01 januari » woensdag 01 januari
  Ik brei, jij breit, wij breien…breien is terug hip!Samen breien is erg gezellig en terwijl je werkt aan je breiwerk maak je een leuk praatje met je mede breisters. Iedereen is welkom, basiskennis is niet nodig, je kan de andere breisters om hulp vragen en zo leren van elkaar. Je mag zelf je garen en patroon meebrengen of wij zorgen voor de nodige materialen als je niet weet wat te maken.
 • Gratis gezinsprogramma Mijn Verhaal

  dinsdag 01 januari » woensdag 01 januari
  Mijn Verhaal is een gezinsspel waarbij ouders en kinderen het mijnmuseum al spelenderwijs doorlopen. Via een opdrachtenboekje ontdek je meer over het leven in en rond de mijn, door de ogen van een kind. Wanneer de opdrachten juist uitgevoerd worden, wacht de kids een leuke verrassing!
 • Gratis audiotour in het Mijnmuseum

  dinsdag 01 januari » woensdag 01 januari
  In 2014 ontwikkelde het Mijnmuseum een audiotour; hierin vertelt Roberto Pasquali zijn levensverhaal waarbij de mijn van Beringen centraal staat. Daarmee vormt het een ideale aanvulling op een bezoek aan het Mijnmuseum. Nu is de audiotour ‘Mijnmuseum’ ook op je eigen smartphone of tablet te beluisteren. Talrijke authentieke foto’s van het leven in en rond Beringen Mijn geven een visuele ...
 • Met de iPod in het Mijnmuseum !

  dinsdag 01 januari » woensdag 01 januari
  Met de iPod-tour (ook voor anderstaligen) bezoek je het Mijnmuseum door de ogen van een ex-mijnwerker en ontdek je zijn sprekend verhaal! Roberto Pasquali neemt je mee op wandeling doorheen zijn leven waarbij de mijnsite van Beringen centraal staat. Grattis, zonder reservatie en beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Engels.
 • Tropische vissen van Amerika

  dinsdag 01 januari » woensdag 01 januari
  Johan Egberts uit Tilburg is al 6 keer naar Zuid-Amerika afgereisd om vissen te vangen en te fotograferen in Brazilië, Colombia en Peru. In een samenvattende lezing komen diverse biotopen met de daarin voorkomende vissen aan bod, zoals discusvissen, maanvissen, meervallen, corydorassen, (dwerg)cichliden en zalmen. De presentatie bevat naast de talrijke foto’s van vissen ook video opnamen.
 • Recreatieoord 't Fonteintje

  dinsdag 01 januari » woensdag 01 januari
  In dit zeer bosrijke gebied staat de uitkijktoren centraal: hij biedt een indrukwekkend panorama op het typisch Kempische landschap, met zicht op de grote vlakte van het militair domein en het mijnbekken. Het recreatieoord omvat een speeltuin, minigolf, trick-pinbanen, een fit-o-meter en talrijke oergezellige kampeerplaatsen.
 • Sportoase be-MINE Beringen

  dinsdag 01 januari » woensdag 01 januari
  Ontdek wat Sportoase be-MINE Beringen je allemaal te bieden heeft: een uitgebreid sportief en recreatief aanbod voor groot en klein, voor jong en oud, ...
 • Naaicafé De Rode Draad - Beringen

  dinsdag 01 januari » woensdag 01 januari
  Breien, haken en naaien zijn al enkele jaren aan een echte revival toe. Wil je graag zelf aan de slag met allerhande soorten garen, machines, hippe stofjes, maar heb je weinig zin om er in je eentje aan te beginnen? Kom dan naar De Rode Draad, onze nieuwe naai- en breicafés. Van prille beginnelingen tot de ervaren naaister, we begeleiden iedereen op maat. Je kan steeds instappen wanneer je wil!
 • Durango Sessions

  dinsdag 01 januari » woensdag 01 januari
 • WW Workshop met Wellness Coach Sylvie Froyen

  maandag 24 september » dinsdag 24 september
  Elke week een inspirerende motiverende WW Workshop - Wellness That Works ! Of het nu punten sparen is voor een extra wijntje, eens diep ademhalen wanneer je voor de zoveelste maal vaststaat in de file. Misschien is actiever worden uw doel. Wat uw doel ook is ... Bij WW draait helemaal om de wellness te vinden die past in JOUW LEVEN. Dus vertel mij wat werkt voor jou. #wellnessthatworks Op mijn ...

Uitgelicht