• Weightwatchers Cursus Gezonde Voeding

  maandag 03 juli » maandag 01 april
  Elke week op Maandag van 10u30 tot 11u & van 19u tot 19u30 een Cursus gezonde voeding van Weightwatchers. De cursus is 30' en begint stipt. Met het feel good programma en je coach Froyen Sylvie op weg naar een nieuwe jij! 3 tot 35 kilo lichter, ... Het kan allemaal op een aangename fijne en gezonde manier. Welkom vanaf 1u voor het cursusuur. Kom vrijblijvend langs voor een kennismaking. ...
 • Mountainbike rit

  vrijdag 11 november » woensdag 11 november
  Prachtige mtb rit door de Koerselse bossen en het militair domein van Leopoldsburg voor de 47,65 en 85km met de terril van Beringen als apotheose. De korte afstand laat de terril links liggen. En na de rit is er tijd en plaats voor een lekkere frisse pint in de kantine.
 • Openbare markt Beringen

  woensdag 31 oktober » donderdag 31 december
  Wekelijkse openbare markt in Beringen Centrum, je kan er terecht voor voeding, kleding, textiel, juwelen, bloemen, planten .....
 • Openbare markt Beverlo

  woensdag 31 oktober » donderdag 31 december
  Wekelijkse openbare markt in Beverlo Centrum, je kan er terecht voor voeding, kleding, textiel, juwelen, bloemen, planten .....
 • Openbare markt Paal

  maandag 29 oktober » donderdag 31 december
  Wekelijkse openbare markt in Paal Centrum, je kan er terecht voor voeding, kleding, textiel, juwelen, bloemen, planten .....
 • Mijnmuseum

  Kom naar het imposante industriële mijnterrein van Beringen en ervaar de geschiedenis van de Limburgse steenkoolmijnen in een interactieve en multimediale presentatie. Maak kennis met het werk in de ondergrond en het leven rond de mijn. Herbeleef de woelige sluitingsperiode en kom alles te weten over de mijnstreek vandaag!
 • Tentoonstelling 30 jaar kant / Heden en verleden

  2 x per maand delen 37 leden nieuwe ideeën met elkaar.Deze tentoonstelling is ter gelegenheid van ons 30 jarig bestaan.Om de 5 jaar tonen we zowel classieke als hedendaagse kantwerken.Met behoud van de oude technieken willen we de kantkunst doorgeven aan een volgende generatie. Tevens willen we de kant mee laten evolueren naar de toekomst. Zo kan ieder blijven genieten van deze kunst.
 • Praatcafé

  Telkens op vrijdag ( om de 2 weken ) is het mogelijk om bij de Draaischijf te Beringen tegen lage en democratische prijzen te eten.Contacteer ons voor een jaarkalender en/of de precieze data.
 • Maximine

  Het is moeilijk om de nieuwe generatie te laten kennismaken met het mijnverleden. Een computerspelletje leek ons de ideale manier. Laat je kids virtueel kennismaken met de mijngebouwen van Beringen door het gratis spel ‘Maximine’ te spelen.
 • Breiclubje

  Ik brei, jij breit, wij breien…breien is terug hip!Samen breien is erg gezellig en terwijl je werkt aan je breiwerk maak je een leuk praatje met je mede breisters. Iedereen is welkom, basiskennis is niet nodig, je kan de andere breisters om hulp vragen en zo leren van elkaar. Je mag zelf je garen en patroon meebrengen of wij zorgen voor de nodige materialen als je niet weet wat te maken.

Uitgelicht