• Onthaasting in de natuur

  woensdag 19 juni » donderdag 20 juni
 • Schoolfeest

  vrijdag 21 juni
  Naar jaarlijkse gewoonte houdt de School De Brug Beringen hun schoolfeest. Met optredens van kinderen, volksspelen, eet- en drankstanden kan groot en klein genieten van dit feest. Iedereen is van harte "welkom" !
 • Inloopspreekuur Opvoedingswinkel Beringen Bibliotheek

  maandag 21 januari » maandag 24 juni
  “Mijn peuter maakt elke avond een scène bij het slapengaan en wil niet inslapen. Wat kan ik doen?” “Onze zoon van 10 zit enkel nog achter zijn spelcomputer. Hoe pak ik dit aan?” Wanneer je met zulke vragen zit, is het fijn om met iemand hierover te praten en tips te krijgen. De opvoedingswinkel kan je hierbij helpen. Medewerkers van de opvoedingswinkel bieden je een luisterend oor, geven ...
 • Kom naar het spreekuur van de opvoedingswinkel in de bib!

  maandag 21 januari » maandag 24 juni
  De opvoedingswinkel is er voor iedereen met vragen rond opvoeden van kinderen tussen 0 en 24 jaar. In de bib kan je maandelijks op maandag tussen 17 en 19 uur gratis, anoniem en vrijblijvend terecht bij een medewerker van de Opvoedingswinkel West-Limburg.
 • Linedance

  vrijdag 05 oktober » vrijdag 28 juni
 • YOGA VOOR IEDEREEN

  dinsdag 11 september » dinsdag 25 juni
  Een uurtje voor jezelf ! Op je eigen mat ademhalingsoefeningen, toegankelijke poses en ontspanning.
 • Do-In Yoga - Beringen

  donderdag 13 september » donderdag 27 juni
  Do-In Yoga - Beringen Yoga is een ideaal middel om te onthaasten en je stressniveau te verminderen. Het werkt helend voor lichaam én geest. De rustige oefeningen hebben een gunstig effect op je hele lichaam en versoepelen je spieren. De yogahoudingen activeren spieren die je in het dagdagelijkse leven nauwelijks gebruikt en stretchen de spiergroepen die elke dag onder spanning staan. Hierdoor ...
 • Mijnmuseum

  dinsdag 01 januari » woensdag 01 januari
  Kom naar het imposante industriële mijnterrein van Beringen en ervaar de geschiedenis van de Limburgse steenkoolmijnen in een interactieve en multimediale presentatie. Maak kennis met het werk in de ondergrond en het leven rond de mijn. Herbeleef de woelige sluitingsperiode en kom alles te weten over de mijnstreek vandaag!
 • Tentoonstelling 30 jaar kant / Heden en verleden

  dinsdag 01 januari » woensdag 01 januari
  2 x per maand delen 37 leden nieuwe ideeën met elkaar.Deze tentoonstelling is ter gelegenheid van ons 30 jarig bestaan.Om de 5 jaar tonen we zowel classieke als hedendaagse kantwerken.Met behoud van de oude technieken willen we de kantkunst doorgeven aan een volgende generatie. Tevens willen we de kant mee laten evolueren naar de toekomst. Zo kan ieder blijven genieten van deze kunst.
 • Praatcafé

  dinsdag 01 januari » woensdag 01 januari
  Telkens op vrijdag ( om de 2 weken ) is het mogelijk om bij de Draaischijf te Beringen tegen lage en democratische prijzen te eten.Contacteer ons voor een jaarkalender en/of de precieze data.

Uitgelicht