Derde fase van de werken Paalsesteenweg 1 WEEK uitgesteld

Derde fase van de werken Paalsesteenweg 1 WEEK uitgesteld

De geplande werken voor de aanleg van de noordelijke weghelft van de Paalsesteenweg schuiven 1 week op.

Niet  22 oktober  maar MAANDAG 29 OKTOBER schuift de werfzone op naar de noordelijke kant van de weg (kant carpoolparking). Het verkeer op de Paalsesteenweg kan tijdens deze fase steeds over één rijstrook in elke richting blijven rijden, aan de zuidkant van de weg.

De zijstraten aan de zuidkant (Buitingstraat en Zwanenbergstraat) zijn dan terug toegankelijk. Let wel: er geldt een ‘rechts in – rechts uit’ principe. Dat wil zeggen dat u de straat enkel kan inrijden als u vanuit Paal komt en enkel kan uitrijden richting Beringen.

De zijstraten aan de noordkant (Katermeerstraat, Industrieweg en Zwanenbergstraat) zullen dan afgesloten zijn van de Paalsesteenweg. Plaatselijk verkeer dat op de carpoolparking of bij een van de winkels of bedrijven in de afgesloten straten moet zijn, kan omrijden via de Beverlosesteenweg.

Fietsers blijven in beide richtingen de omleiding volgen aan de zuidkant van de Paalsesteenweg via de Oude Baan, Buitingstraat, Watermolenstraat, Oude Barrier en Mulderstraat.

Bereikbaarheid van de carpoolparking, winkels en bedrijven Paalsesteenweg

Door de gesloten middenberm op de Paalsesteenweg kan u niet via de Paalsesteenweg naar de carpoolparking rijden.
Er is een omleiding naar de parking voorzien via de Beverlosesteenweg. Via deze omleiding kan u ook alle winkels en bedrijven in de Zwanenbergstraat en de Industrieweg bereiken.


Meer nieuws

Uitgelicht