De Grootste Buurtbistro in Beringen

De Grootste Buurtbistro in Beringen

Zaterdag 23 mei wordt er in Vlaanderen een grote solidariteitsactie georganiseerd voor de horecasector. “Het initiatief komt van organisaties Give a Day en DinnerGift en wil de horecaondernemers een hart onder de riem te steken. Ook stad Beringen doet mee,” legt schepen van ondernemen en lokale economie Werner Janssen uit.

De Grootste Buurtbistro wil de gezelligste takeout vanop afstand sinds mensenheugenis organiseren. Van ontbijt tot avondmaal, van een drankvoorraad van het lokale café tot het dessert van de bakker.
Zo zal er vanaf 18 mei een grote mediacampagne opgestart worden en roepen we Beringenaren op om op zaterdag 23 mei een groot moment van gezelligheid te creëren.

De organisatoren dagen iedereen uit om minstens 100.000 maaltijden en drank via takeaway of levering te bestellen bij lokale Vlaamse horeca.

“Het doel is om doorheen heel de stad gezellige momenten te organiseren en tegelijk onze lokale horecaondernemers een steuntje in de rug te geven. Samen met onze alternatieve Dag van de Buren eind mei, is dit een hartverwarmende uiting van verbondenheid!” vult schepen van participatie en wijkontwikkeling Jessie De Weyer aan.

De Beringse horecazaken kunnen zich inschrijven via deze link https://degrootstebuurtbistro.be/ . “Om het initiatief zo breed mogelijk bekend te maken hebben we vorige week reeds onze horecapartners aangeschreven. Daarnaast gebruiken we met plezier al onze digitale communicatiekanalen om reclame te maken. Hoe meer inschrijvers en bestellingen hoe beter!” besluit schepen Werner Janssen.

 

 

 


Meer nieuws

Uitgelicht