Academie Beringen laat leerlingen serenades brengen aan hun moeders

Academie Beringen laat leerlingen serenades brengen aan hun moeders

Academie Beringen roept haar leerlingen op om hun mama’s en oma’s op Moederdag in de bloemetjes te zetten met een dans, lied of gedicht. Als de leerlingen de video van hun serenades delen op sociale media met vermelding van Academie Beringen of als ze het verzenden naar secretariaat@academieberingen.be, dan zal de Academie deze verder verspreiden.

“We delen de filmpjes op onze Facebookpagina en misschien volgt er nog een montage”, aldus directeur Bert Minten die de oproep even kadert. “Jaarlijks horen onze leerlingen minstens twee keer op het podium te staan en in normale omstandigheden lukt dat ook. Met dit toonmoment staan ze toch nog eens op de planken en doen ze hun mama tegelijkertijd een plezier.”

De Academie krijgt veel positieve reacties op deze oproep. Heel wat leerlingen treden graag op voor hun ouders, als hun grootste fans.

Ook schepen van Onderwijs An Moons is blij met het initiatief: “Omwille van de coronamaatregelen is de Academie Beringen gesloten en kunnen leerlingen enkel thuis oefenen. Een toonmoment om hun unieke talenten alsook de Academie in de kijker te zetten, is dus meer dan welkom. Ik ben ervan overtuigd dat er bij de leerlingen heel wat creativiteit zal opborrelen en ze als eerbetoon aan alle mama’s en oma’s een straf optreden vanuit hun kot zullen geven. Ik wens hen alvast veel inspiratie en succes en alle moeders een prachtige Moederdag.”

 


Meer nieuws

Uitgelicht