De Vriendelijkste Handelaar van Beringen

De Vriendelijkste Handelaar van Beringen

Dinsdag 10 maart werd de Vriendelijkste Handelaar van Beringen bekend gemaakt op het administratief centrum van Beringen. Handelsgids.be beloont op die manier jaarlijks de handelaars voor hun inzet en klantvriendelijkheid. De handelaar die via de webpagina bij Handelsgids in de loop van 2019 de hoogste gemiddelde score ontving van hun klanten, mag zich een jaar lang Vriendelijkste Handelaar van de stad noemen. 


Het was weer tijd om tromgeroffel te laten weerklinken in Beringen. In totaal maakten er in Beringen meer dan 100 handelaars kans op de felbegeerde titel van Vriendelijkste Handelaar 2019. Immers, iedere handelaar - klant of geen betalende klant - van Handelsgids.be kan deze Award winnen. Enige voorwaarde is dat de KMO op Handelsgids.be staat, anders kan men niet digitaal / online een quotering uitbrengen. Het beloofde van tevoren een spannende titelstrijd te worden, want de voorbije 4 jaar lagen de hoogste scores dicht bij elkaar. 

In Beringen mag The Beautybar by Jelle zich de Vriendelijkste Handelaar noemen. Garage Eddy Gijbels, Garage Gaethofs en In Balans bij Elfi zijn geëindigd als de laureaten van de verkiezing.

In Beringen werd er nog een 2de award overhandigd. Namelijk de Vriendelijkste gemeente van de provincie Limburg. 115 handelaars van Beringen hebben in 2019 in totaal 22.951 unieke stemmen gekregen van hun klanten voor vriendelijkheid. Dankzij het gemiddelde van deze scores is Beringen verkozen tot de Vriendelijkste gemeente van Limburg. Met een prachtige score van 9,15/10.  Burgemeester Thomas Vints en schepen van ondernemen Werner Janssen namen de award graag in ontvangst. “Het is niet de eerste keer dat onze stad in de prijzen valt als thuis van de vriendelijkste handelaars in onze provincie. Onze ondernemers zijn de perfecte ambassadeurs voor Beringen!” glundert burgemeester Thomas Vints.
“In deze tijden van digitalisering en online handel leggen we bijzonder sterke nadruk op ‘winkelhieren.’ De vriendelijkheid en service op maat zijn daarbij de grootste troeven van onze lokale handelaars,” voegt schepen van ondernemen Werner Janssen toe.

De Vriendelijkste Handelaar van 2019 ontving een mooie Award die ze in hun zaak kunnen tentoonstellen. Verder kregen de winnaars een extra reclamebudget voor Handelsgids.be ter waarde van 600 euro. De laureaten, 2de, 3de en 4de plaats kregen ook een oorkonde en een mooi reclamebudget bij Handelsgids ter waarde van 300 euro. 

Veel klanten van Handelsgids hebben een winnaar in hun zaak met de eindejaarsactie. Bij de Eurospar in Beringen viel er zelfs een hoofdprijs voor een totale waarde van 4.000 euro. De prijs bestond uit een luxe scooter en tal van cadeaubonnen. Ann Rutten is de gelukkige winnaar geworden. In de Spar waren er in totaal 9 winnaars. Maar ook bij Garage Eddy Gijbels en in Balans bij Elfi waren er winnaars die voor 500 euro aan cadeaubonnen gewonnen hebben.

 

Belangrijk weetje. Dit jaar zijn er naar aanleiding ‘Handelsgids – 20 Jaar’ eventjes 10 extra wedstrijden via de nieuwsbrieven. Duizenden prijzen zijn er te winnen.
Schrijf je zeker in en geniet van de vele acties, promoties en win mooie prijzen.

Uitgelicht