De spot op Beringen tijdens de zomerbeelden op één en Canvas!

De spot op Beringen tijdens de zomerbeelden op één en Canvas!

Dagelijks kan je op tv in de voormiddag genieten van Zomerbeelden op één en op Canvas! Je kan genieten van traag bewegende webcamregistraties van stoeltjesliften in de Alpen, bergdorpen in Oostenrijk, de Sint-Romboutskathedraal in Mechelen..

Burgemeester Thomas Vints vertelt enthousiast: “Sinds kort kan je dus ook genieten op tv van be-MINE in onze eigen stad Beringen!”
“Je ziet live de tropische vissen rondzwemmen in het duikcentrum TODI en je krijgt een prachtzicht op de best bewaarde industriële erfgoedsite be-MINE met de spot op de kolenwasserij, de nieuwe school STRAF!, het toeristisch onthaal toerisme Limburg,..”
“Dankzij deze live uitzending via webcam werken we verder aan onze citymarketing voor onze eigen burgers en ook voor de toeristen uit eigen land om onze stad te bezoeken.”

Schepen Werner Janssen motiveert: “Bij deze livebeelden worden ook de toeristische evenementen in Beringen gepromoot zoals de Breugelfeesten op zondag 29 september of de net gepasseerde en succesvolle editie van de Mijnhappening. Het geheel wordt omlijst met easy listening-muziek.”
“Het programma heet Zomerbeelden en is elke morgen tussen 9 en 12 uur op de Vlaamse zender Canvas te bewonderen. Vaak zijn deze beelden ook te zien op Eén. In de wintermaanden heet dit programma Winterbeelden.”

Volgens de VRT kijken er meer dan 30 duizend Vlamingen per dag naar deze Zomer- en Winterbeelden. VRT beschouwt de weerbeelden als een service aan de kijker en een venster op mooie toeristische bestemmingen. De combinatie weerbeelden en radio vormen een aangename achtergrondcombinatie die door heel wat kijkers gesmaakt wordt!

Uitgelicht