Doe mee aan de eerste editie van de Warmathon in Beringen!

Doe mee aan de eerste editie van de Warmathon in Beringen!

Burgemeester Thomas Vints: “Goed nieuws! Dit jaar ontvangen we de Warmathon in onze eigen stad Beringen! We willen graag ons groot warm hart tonen voor dit prachtig initiatief.  Bovendien is Beringen de plek bij uitstek om onze sportieve en toeristische troeven te tonen aan Vlaanderen tijdens de Warmste Week. We ontvangen met open armen alle sportievelingen die voor zijn of haar goed doel deelnemen aan de Warmathon.”

De vijfde editie van de Warmathon is er dit jaar van woensdag 18 december tot en met maandag 23 december.
Burgemeester Thomas Vints vertelt enthousiast verder: “Maandag 23 december is Beringen aan de beurt! Je kan volop lopen of wandelen voor je goed doel van 12 tot 20 uur aan de mijnsite be-MINE met als startplaats toerisme Beringen.”

De Warmathon is het grootste, meest solidaire sportevent in Vlaanderen. Het brengt in de week voor Kerstmis meer dan 45.000 mensen op de been die zich sportief inzetten voor één van de vele goede doelen van De Warmste Week.

Dit jaar kan iedereen zijn of haar goede doel steunen door mee te doen met de Warmathon in Kortrijk, Brussel, Gent, Antwerpen, Leuven of Beringen.
Inschrijven voor de Warmathon kan vanaf nu op dewarmsteweek.be.

Burgemeester Thomas Vints nodigt iedereen uit: “Welkom in Beringen op maandag 23 december! Het warmste event van het jaar komt naar de warmste stad van het jaar! ;)”

Uitgelicht