Meisje met ballonnen in de straten van Beringen

Meisje met ballonnen in de straten van Beringen

Heb jij  ‘het ballonnenmeisje’ al gezien in Beringen?
Het ‘ballonnenmeisje’ reist momenteel door verschillende Vlaamse steden. Doet het jou ook denken aan de kunstenaar Banksy?
Niet Banksy, maar MOOOV Filmfestival zit achter deze ‘guerilla paste-up’ actie. Paste-ups zijn ontwerpen op papier die verschijnen op straat om een boodschap te verspreiden.

“MOOOV kondigt hiermee zijn volgende festivalperiode aan over heel Vlaanderen,” laat burgemeester Thomas Vints weten. “In The Roxy Theatre is dit van 25 april tot 6 mei.
MOOOV toont tijdens deze periode unieke wereldcinema en organiseert heel wat randactiviteiten in samenwerking met stad Beringen en The Roxy Theatre”
Zoek jij mee naar alle afbeeldingen op straat? Deel het met ons via facebook met de hashtag #mooovalong.

Het festivalbeeld werd dit jaar gemaakt door de Indische fotografe en filmmaker Ashima Narain. Het ballonnenmeisje is haar dochter Saira.
Dit jaar focust het Filmfestival op India. Zo worden er heel wat Indische familiefilms vertoond tijdens de Gezinsdag en Ladies Night.

Wil je op de hoogte blijven van alle films en activiteiten?
Volg MOOOV Filmfestival 2019 Beringen op facebook, neem een kijkje op www.mooov.be, lees in april de krantenbijlage van Het Belang van Limburg of bezoek de bib in april, waar een infostand en de tentoonstelling Wij-Limburgers staat.
Tot in de cinema!

Uitgelicht