‘Mijn avontuur begint hier’ - Lancering vakantiegids Beringen 2019

‘Mijn avontuur begint hier’ - Lancering vakantiegids Beringen 2019

Het toeristisch seizoen kan terug volop van start gaan want de nieuwe vakantiegids Beringen 2019 is er! Vzw Toerisme Beringen is terecht fier op deze editie waarin iedereen onze stad kan ontdekken onder het motto ‘Mijn avontuur begint hier’.

“be-MINE komt als toeristische en recreatieve hotspot ruim aan bod, maar ook de andere attracties en de evenementen van Beringen kan je in deze gids terugvinden,” zegt schepen van toerisme Werner Janssen.

Naast een overzicht van diverse horecazaken, hebben we er dit jaar ook nog enkele extra’s toegevoegd: een plannetje van be-MINE, een praktisch overzichtslijstje met de groepsaanbiedingen, een gratis uitsnede van de fietsknooppunten in en rond Beringen en nog zoveel meer.
Als je familie of vrienden op bezoek komen, overweeg dan zeker ook om be-MINE met gids te bezoeken of om onze gloednieuwe ‘Tafelroute’, een culinaire fietstocht voor jong en oud, uit te testen.

Praktisch:
Een exemplaar van de vakantiegids 2019 is gratis te verkrijgen in het toeristisch onthaal te be-MINE (Koolmijnlaan 203, dagelijks tussen 10.00 tot 17.00 uur) of lees hem digitaal via: toerismeberingen.be/download
Meer info via toerisme@beringen.be of T 011 42 15 52.

Uitgelicht