Verkoop bedrijventerrein Ravenshout-Noord zone 1 (3 ha)

Verkoop bedrijventerrein Ravenshout-Noord zone 1 (3 ha)

De stad Beringen lanceert een oproep voor de verkoop van zone 1 op het bedrijventerrein Ravenshout-Noord. Het gaat over een zone van 3 ha die volledig ofwel in delen aangekocht kan worden.

Ravenshout-Noord is een regionaal bedrijventerrein dat gerealiseerd werd in het kader van het Economisch Netwerk Albertkanaal (ENA). De stad is ontwikkelaar van het terrein en verantwoordelijk voor de aanleg van de wegenis en nutsvoorzieningen. Hiervoor werden subsidies verkregen van het Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Percelen die aangekocht worden in zone 1 dienen een minimale oppervlakte te hebben van 5.000m2. “De minimale verkoopprijs werd vastgesteld op 65 euro/m2. De gronden zullen toegewezen worden aan de hand van vastgelegde toewijzingscriteria zoals aard van de activiteiten, impact op milieu en omgeving, tewerkstelling,…” licht schepen van Lokale Economie Gilbert Lambrecht toe.

Kandidaten kunnen hun project voorstellen en een bod uitbrengen dat meegenomen zal worden bij de toewijzing. Tot uiterlijk 16 maart kunnen kandidaturen voor deze eerste oproep ingeleverd worden. Geïnteresseerde bedrijven kunnen een aanvraagformulier bekomen via de dienst ondernemen. Ook voor meer info kan je daar terecht.

Dienst ondernemen - Caroline Celis

T 011 43 02 64

caroline.celis@beringen.be

Uitgelicht