Koersel Kerst op zaterdag 22 en zondag 23 december

Koersel Kerst op zaterdag 22 en zondag 23 december

Kerstmis. Dat is samenzijn, gezelligheid, warmte en sfeer. Koersel Kerst is dat allemaal en nog veel meer! Haal je kerstmuts dus maar uit en maak je op voor het plezantste kerstevenement op zaterdag 22 en zondag 23 december.

“Neem vrienden en familie bij hun kraag en zak af naar het winterse kerstdorp. Heerlijke dennengeur, feeërieke verlichting en smakelijke eetstanden. Enkele ouderwetse attracties zorgen voor een nostalgisch tintje. Bij de vele marktkraampjes vind je ongetwijfeld dat originele kerstcadeau,” aldus schepen van toerisme Gilbert Lambrechts.

Zaterdag opent het kerstdorp om 17.00 uur. In het kinderkerstdorp vermaken de jongsten zich als geen ander. Even uitgespeeld? Pik dan zeker de kerstshow mee. Het wordt een betoverend spektakel! De iets stoerdere kids wagen zich op de extrahoge spidertoren.
Voor sfeer en gezelligheid staat Dominique Akoestisch klaar met zijn gitaar. Vanaf 22.30 tot 24.00 uur zorgt de feestelijke coverband Ritm Stix voor het ritmische klappen en dansen!

Op zondag vanaf 14.00 uur zijn het grotendeels dezelfde ingrediënten die Koersel Kerst op smaak brengen. Daarbij zal er ook een levende kerststal zijn en komt niemand minder dan de Kerstman op bezoek en dit van 14.30 tot 16.30 uur en van 17.00 tot 19.00 uur. Hij parkeert zijn slee in het kinderkerstdorp en brengt voor elk kind iets lekkers mee.
De muzikale inkleding is om van te snoepen en wordt gebracht door Sweet Candy in de namiddag en The Amazing Flowers van 21.00 tot 22.30 uur.

Meer info: www.koerselkerst.be

Vrolijk Kerstfeest!

Uitgelicht