Animator zoekt speelplein?!

Animator zoekt speelplein?!

~~Er een zomervakantie van maken om nooit meer te vergeten, hoe doe je dat? Zon en plezier helpen ongetwijfeld…., maar wat het altijd doet is samen met anderen iets moois, zinvol en tegelijkertijd knotsgek doen. Betrek er nog een heleboel kinderen bij en je maakt kans hun ‘kinderheld zomer 2018’ te worden.

Dus ben jij het die altijd de gekste wil zijn? Een ongekende hoeveelheid energie heeft die je gewoon moet delen met anderen? Graag een lach tovert op een kindergezicht? Sluit je dan als animator aan bij speelpleinwerking hupsekwap, en beleef je eigenste heldentijd.

“Onze animatoren zijn voor mij alvast echte kinderhelden”, zegt schepen van vrije tijd Dave Schops. “Zoals ze ongeremd spelen met de kinderen, steeds hun gekste ideeën tot leven proberen te brengen en hun vrije tijd zinvol besteden om kinderen nog echt kinderen te laten zijn, daar kan ik enkel oprecht veel bewondering voor uitspreken.”

Word jij dit jaar 16 of ouder en wil je tijdens de zomervakantie graag komen meespelen met leeftijdsgenoten en kinderen, contacteer dan jeugdensport@beringen.be.
Meer info op www.beringen.be/spw_hupsekwap!

 

Uitgelicht