Beringen, meer dan mijn stad

Lettertype vergroten?
aA aA aA aA aA
Zoek
Openingsuren
Contactinfo
OCMW
VorigeVolgendePrintenVerstuur linkReageer

Buurtrestaurant café Corsala

Wat?

 

seniorenrestaurantLijkt het je ook plezant om samen met andere senioren 's middags een warme maaltijd te eten? En achteraf gezellig een babbeltje te slaan of een kaartje te leggen? Dan is ons restaurant iets voor jou! 
Hier kan je terecht voor een lekkere en gezonde maaltijd tegen een democratische prijs.

 

Waar ligt het?

 

Het seniorenrestaurant is gelegen in de Pater Bellinkxstraat 38 in Koersel, in de cafetaria van Rusthuis Corsala. Het restaurant is bereikbaar met de belbus.

Wanneer is het geopend?

Het seniorenrestaurant is iedere werkdag (maandag t.e.m. vrijdag) geopend van 11.00 uur tot 13.30 uur. Het eten wordt om twaalf uur 's middags geserveerd.

Wat is de kostprijs van een maaltijd?

Een maaltijd bestaat uit een soep, een hoofdgerecht en een dessert. Voor een maaltijd wordt een prijs van 7 euro aangerekend. In deze prijs is ook een drankje (mineraalwater of bruisend water) inbegrepen.
Bij je eerste bezoek aan het restaurant krijg je de dagmenu geserveerd. Indien je het restaurant regelmatig bezoekt, kan je een keuze maken uit verschillende menu's. Dieetmaaltijden zijn mogelijk.

Wat moet je doen als je naar het restaurant wil komen?

Indien je een warme maaltijd wil komen eten in het restaurant, moet je ten laatste één dag op voorhand (voor 12.00 uur) telefonisch contact nemen met een van onze medewerkers op het telefoonnummer 011 44 92 65.

Contact

OCMW woonzorgcentrum Corsala

Pater Bellinkxstraat 38-40
3582 Beringen

tel. 01144 92 00
fax 011 44 92 90

corsala@beringen.be

Contactpersonen

Kirsty Loos - 011 44 92 65
kirsty.loos@beringen.be