Seniorendagen in Beringen

Seniorendagen in Beringen

Ben je senior en zoek je amusement tijdens de herfstdagen? Dan zijn de activiteiten die de seniorenraad in november organiseert zeker iets voor jou!

De seniorendagen zijn een jaarlijks initiatief van stad Beringen, het OCMW en de seniorenraad, die telkens met beperkte middelen een aantrekkelijk programma samenstellen.

De seniorenraad is op de eerste plaats een adviesraad, die de stad en het OCMW adviseert over aangelegenheden die senioren aanbelangen. “Daarnaast organiseert de raad ontspannende en culturele activiteiten voor de oudere generatie van Beringen” aldus schepen van Welzijn Thomas Vints. “Het doet ons veel plezier dat onze activiteiten op heel wat enthousiasme worden onthaald. Ik ben ervan overtuigd dat we met onderstaande activiteiten opnieuw een editie hebben die een schot in de roos zal zijn.“

Volgende activiteiten vinden tijdens deze seniorendagen plaats:

  • Maandag 6 november: Film ‘The Zookeeper’s Wife om 14 uur in ‘Roxy Theatre’ te Koersel.
  • Woensdag 8 november: Show met luisterliedjes en meezingers ‘Clown Rocky’s seniorenkriebels met Mieke en Luc Van Meeuwen’.  De show begint om 14 uur in het Casino te Beringen.
  • Donderdag 9 november: Seniorenwandeling.  Deze start traditiegetrouw om 14 uur in parochiezaal St-Paulus te Paal en is ook dit jaar in samenwerking met LDC De Klitsberg, waar er een tussenstop gemaakt wordt en je een hartverwarmend drankje krijgt aangeboden.
  • Maandag 13 november: Show voor zieke senioren en 80-plussers met het komisch duo ‘Onzia en Van Vooren’ om 14 uur, in Buurthuis Kardijk te Beverlo.
  • Donderdag 16 november: Dansnamiddag met coverband ‘Emmily & the 4 stars’ om 14 uur in Buurthuis Kardijk te Beverlo.

Thomas Vints

Schepen van welzijn en educatie


Meer nieuws

Uitgelicht